Disclaimer

Deze website is eigendom van Domaine la Douce France, gevestigd te Clermont-Pouyguilles.


Aansprakelijkheid
Alle mogelijke inspanning is gepleegd om er voor te zorgen dat de informatie op en de werking van deze website juist is.
Domaine la Douce France kan echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de consequenties van acties die zijn gebaseerd op de verstrekte informatie, opgenomen teksten, mededelingen of andere inhoud dan wel werking van deze website en daaraan gerelateerde informatie.
Domaine la Douce France kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een computervirus dat schade veroorzaakt in welke vorm dan ook.


Links naar andere websites
Domaine la Douce France is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van gelinkte internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze sites.
Wilt u een link naar onze site maken. Kunt u een hypertext link naar onze site maken.
Maar wilt u ons daarover informeren.


Privacy
Al uw persoonlijke gegevens die u ons per internetformulier of email verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens blijven in ons bezit en worden in geen geval aan derden ter beschikking gesteld.


Copyright
Op de totale inhoud van deze site rusten auteursrechten.
Op zowel teksten, afbeeldingen, programmatuur, foto's en lay-out van deze site.
Er mag voor geen enkel doeleinde iets gereproduceerd, gekopieerd, verspreid of weergegeven worden zonder schriftelijke toestemming van Domaine la Douche France
Nieuws
Country Festival
09 - 14 Juli 2009
nieuwsblokcountry.jpg
Het festival 'Country Mirande Music' biedt meer dan 70 concerten aan en brengt ook 20 luchtballons.
Festival Country Music de Mirande

Safaritent
Safaritent

Luxueus ingerichte Safaritent met eigen privé sanitair.


safaritentGers