omgevinggastronomie1omgevinggastronomie2omgevinggastronomie3omgevinggastronomie4omgevinggastronomie5omgevinggastronomie6omgevinggastronomie7omgevinggastronomie8

Gastronomie

De Gers weet dat u van lekker eten houdt. Hier wordt de hele streek weerspiegeld in uw bord, zowel in de sterrenrestaurants die streven naar het toppunt van creativiteit, de 'Bistrots de pays' die lekkere streekgerechten bereiden, als in de eenvoudige maar authentieke 'fermes-auberges... Smakelijk eten!


De grote chefs van de Gers hebben enkele gemeenschappelijke kenmerken zoals het respect voor de streek en het aanbieden van uitzonderlijke producten. In elk van de restaurants wacht u een reis naar het land van de smaakgenoegens. Hier ziet men sterretjes…

De goede streekrestaurants hebben vakkennis, beloond door een label en de wil om u te laten proeven van authentieke smaken, geïnspireerd door de streek.

De Fermes-Auberges (boerderijen met een eigen restaurantje) bieden traditionele maaltijden aan die in grote mate bereid zijn met eigen producten en die gebaseerd zijn op streekrecepten. Het is een leuke en gezellige manier om kennis te maken met het platteland.

De Bistrots de Pays (dorpsbistro's) worden opengehouden door 'patrons' die echte ambassadeurs zijn van hun streek. Zij bereiden u een snelle hap of een volledige maaltijd op basis van streekproducten. De tips om de omgeving te verkennen krijgt u er gratis bij.
Nieuws
Country Festival
nieuwsblokcountry.jpg
Het festival 'Country Mirande Music' biedt meer dan 70 concerten aan en brengt ook 20 luchtballons.
Festival Country Music de Mirande

Safaritent
Safaritent

Luxueus ingerichte Safaritent met eigen privé sanitair.


safaritentGers