ingericht_safaritentingerichte_safaritent_safaritent_ingerichtpicknicksafaritent_picknickmandsafaritent-picknickingerichte_tent_picknickingerichte_safaritent.picknicksafaritent_avondsafaritent_aanzicht

Picknicken

Het wandelen en bezig zijn in de frisse buitenlucht zorgt natuurlijk voor een gezonde trek. Die kunt u stillen tijdens een picknick met heerlijke streekgerechten. Ergens in de natuur van ons Domaine: in het veld, het bos of op het water, strijkt u neer op een mooie plek en komt de goedgevulde picknickmand tevoorschijn. Stelt u zich eens voor: vogels, vlinders en bloemen om u heen en u geniet van een heerlijke lunch! Verras uw partner of kinderen eens met wat anders. Dan bieden wij u de gelegenheid een rijk gevulde picknickmand te bestellen (dag van te voren). U zorgt voor de verrassing, wij voor de mand.
Behalve op ons Domaine kunt u uiteraard ook heerlijk genieten van deze lunch terwijl u een heerlijk stuk heeft gefietst. Of de Buggy brengt u naar een veld in de nabije omgeving waar u uitzicht heeft op de bergtoppen van de Pyreneeën.
U kunt natuurlijk ook uw wensen aangeven.
Nieuws
Safaritent
Safaritent

Luxueus ingerichte Safaritent met eigen privé sanitair.


safaritent

Canyoning
info-NL
Canyoning is een sport waarbij men de loop van een rivier door een canyon volgt, door middel van een combinatie van wandelen, klimmen, springen, zwemmen en abseilen.
CanyoningGers