Plattegrond en Inventaris Safaritenten

Plattegrond van de Glamping

Uw aantrekkelijk ingerichte safaritent / lodgetent staat op een houten plateau van bijna 100 m² in zuid frankrijk.
Het terras heeft een oppervlakte van 20 m² waarvan 12 m² overkapt is door de luifel van de tent.
De Safaritent / huurtent heeft 2 slaapvertrekken van beide 7½ m² waardoor u volop privacy ervaart. De 'ouder'slaapkamer is voorzien van een origineel 2-persoons boxspringbed met een 'majesteit' klamboe. Het andere slaapvertrek heeft 2 stapelbedden. Voorzien van goede matrassen en beide hebben ook een klamboe geschikt voor stapelbedden.
Het woonoppervlak is 30 m² en voorzien van een keukenblok met stromend warm- en koud water en een 3-pits gasfornuis. Het ware glamping.
De separate badkamer is voorzien van luxueus prive sanitair. Een vrijhangend toilet, badmeubel en een luxe douche met diverse mogelijkheden.
Het houten plateau ligt in de rand van het bos van de camping en daardoor aan 3 zijde omgeven door bomen en struiken. U heeft een fantastisch uitzicht over het gehele Domaine.
 
Voor gezinnen met kleine kinderen hebben wij de balustrade van uw terras van de ingerichte safaritent / lodgetent voorzien van een afrastering, welke het plateau optimaal kindvriendelijk maakt.


Inventaris


Wat betreft de inventarislijst kunnen we u een opsomming geven van alle stoelen, borden en lepels etc. Maar u mag er van uitgaan dat alles van waterkoker, pannenset, goede bedden, lekkere kussens, luie stoelen tot bankstel aanwezig zullen zijn. En nog vele andere zaken die uw ingerichte safaritent / lodgetenteen eigen, sfeervol, romantisch en gezellig karakter geven. Een waar glamping gevoel.
Mocht u nog specifieke wensen hebben zoals een kinderstoel, kinderbed of andere wensen, laat ons dit dan van te voren weten. Zodoende kunnen wij er zorg voor dragen dat deze spullen aanwezig zijn in uw ingerichte safaritent / huurtent op moment van aankomst.
Nieuws
Country Festival
nieuwsblokcountry.jpg
Het festival 'Country Mirande Music' biedt meer dan 70 concerten aan en brengt ook 20 luchtballons.
Festival Country Music de Mirande

Safaritent
Safaritent

Luxueus ingerichte Safaritent met eigen privé sanitair.


safaritentGers