glamping_dinerglampings_dinertjeingerichte.tent_dineringerichtetent_dessertingerichtetent_dineringerichtetenten_dinertjeingerichtetent_saladeingerichtetent_soep

Table d'Hotes, gast aan onze tafel

Aan het einde van een actieve dag is het heerlijk om niet meer in de keuken te hoeven staan om een maaltijd op tafel te zetten. Maar ook na een relaxte en ontspannen dag is het prettig om die ontspannen sfeer nog even voort te kunnen zetten. Door lekker aan tafel te kunnen aanschuiven en te genieten van een heerlijke maaltijd.
 
Zaterdag, de dag dat de gasten arriveren op Domaine la Douce France, serveren wij een pasta. Een verse soep of frisse salade vooraf, na de pasta een dessert met koffie tot besluit. Want wie heeft er nog puf om na een lange rit de pannen ter hand te nemen en een maaltijd te bereiden?
 
Zondag, de dag dat het wat luxer mag, staat er een regionale topper op het menu. Variërend van Foie Gras, Confit de Canard tot Côtelettes d'Agneau au sauce Pernod en Pruimen in Armagnac toe.
 
Van Maandag tot en met Vrijdag kunt u zich laten verrassen, en genieten van het eten wat de pot schaft. Bij de receptie zal het menu van de week aangegeven worden.

Bij dit dagelijks 4-gangenmenu wordt natuurlijk volgens Franse traditie het stokbrood gegeten en wordt het lekkere ijskoude water en de plaatselijke wijn rijkelijk gedronken.
Uw kinderen krijgen hun eigen karaf met limonade.

In de regel bereiden we maaltijden met vis en/of vlees maar, indien u speciale wensen heeft zoals vegetarisch, kunt u dit van te voren melden. Dan houden we hier graag rekening mee.

U bent elke dag om 19.00 uur van harte welkom om aan onze tafel plaats te nemen.
Met uitzondering van uw aankomstdag.
Want hoe laat het ook mag zijn, wij zorgen voor u.

Omdat wij met verse producten werken vragen wij u om tijdig te reserveren.
Reserveren voor uw aankomstdag kan via het reserveringsformulier. Voor de overige dagen kan dit een dag van te voren bij Michel of Claudia.
Bij ons eten de kinderen gewoon gezellig mee met de ouders maar als ze willen mogen ze ook met andere kinderen bij elkaar aan een aparte tafel zitten.

Wanneer u uw eigen potje kookt, of buiten de deur eet, kunt u na onze maaltijd natuurlijk aanschuiven om met de andere gasten gezellig nog even na te tafelen.
Nieuws
Country Festival
nieuwsblokcountry.jpg
Het festival 'Country Mirande Music' biedt meer dan 70 concerten aan en brengt ook 20 luchtballons.
Festival Country Music de Mirande

Safaritent
Safaritent

Luxueus ingerichte Safaritent met eigen privé sanitair.


safaritentGers