Aangename glamping
in een ingerichte safaritent

Luxe en comfort in een ingerichte safaritent. Dat is waar we voor staan. En dit combineren wij met de charme van het buitenleven in Zuid Frankrijk. Dat is glamping en dat maakt ons uniek.
Een bijzondere vakantie in een zeer ruime, sfeervol ingerichte Afrikaanse Safaritent welke is voorzien van alle comfort en geschikt voor 6 personen. Wij hebben de in totaal 8 Safaritenten zelf ontworpen en laten maken naar ons eigen idee en voorzien van die gemakken welke wij belangrijk vinden.

U beschikt naast uw ingerichte lodge tent over uw eigen sanitaire voorzieningen zoals toilet (geen gewandel meer over donkere paden met een rol wc papier en een zaklamp) en douche, een eigen volledig ingerichte keuken met koelkast, kookgelegenheid en uw eigen warmwatervoorziening.
Alle houten meubels in de Safaritent zijn door Michel zelf gemaakt. Zo ook de badkamers en hun interieur.

De 8 ingerichte safaritenten (huurtent) staan allemaal op een houten plateau van bijna 100 m2 waarvan 20m2 overdekt terras waar het heerlijk toeven is in de schaduw. En het heeft een gesloten parketvloer binnen.
Vanuit uw Safaritent op de heuvel (6 stuks) geniet u van een prachtig uitzicht over het Domaine terwijl u in de Safaritenten bij de speeltuin (2 stuks) vanaf het terras uw kinderen in de gaten kunt houden wanneer zij heerlijk spelen in de speeltuin.  
U ontbijt met de heerlijke ochtendzon op uw terras. En 's avonds drinkt u uw borrel met aan de hemel een sterren schouwspel waardoor u zich in een geheel andere wereld waant.

Iedere romantisch ingerichte tent is voorzien van goede kwaliteit bedden.
Onze intentie is te voorzien in comfort, maar zonder het contact te verliezen met de omgeving en de natuur. We geloven in buiten eten onder de sterrenhemel en slapen onder het canvas, luisterend naar de geluiden van de natuur. Het ware glamping.
Bij aankomst en na het drinken van een welkomstdrankje wordt u met uw bagage naar uw ingerichte tent begeleid. Uw bedden zijn al opgemaakt en uw handdoeken liggen voor u klaar wat het gevoel van luxe compleet maakt. Glamping in Zuid Frankrijk.
Er is een wasmachine en wasdroger aanwezig op het terrein waar u, tegen een kleine vergoeding, gebruik van kunt maken. De auto's blijven achter op het parkeerterrein.
Een blik in de Afrikaanse Safaritent op de heuvel: http://www.youtube.com/watch?v=fb0xTLkGRSI
Voor een sfeerimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=1nLv_jyPp00&feature=youtu.be

Voor beschikbaarheid: Kijk bij het reserveringsformulier
Nieuws
Jazzfestival in Marciac
jazzfestival.jpg

De eerste twee weken van augustus vindt jaarlijks het grootste Jazzfestival plaats in Marciac.


Festival Jazz in Marciac

Walibi
Walibi.jpg

Walibi, waanzinnige attracties, spannende shows… Kortom, alles wat nodig is voor een onvergetelijke dag!


WalibiGers