top of page

Een nieuw avontuur in Frankrijk

We spraken de afgelopen jaren regelmatig met elkaar over iets wat al langere tijd kriebelde bij ons: op avontuur met ons gezin!

We zochten een combinatie waarbij we dingen kunnen creëren en onze passie voor heerlijk eten en goede wijnen kunnen delen met andere mensen. We houden ervan om mensen in de watten te leggen.

Na een lange zoektocht naar een geschikte locatie zijn we via Italië en Spanje uiteindelijk terecht gekomen In het mooie Frankrijk. Het landgoed overviel ons zo met haar schoonheid dat we direct verliefd waren. We waren op zoek naar een kleinschalig outdoor resort in een mooie omgeving en La Douce France was precies wat we zochten.

Voordat we besloten om naar Frankrijk te gaan hadden we beide een goede en leuke baan bij fijne bedrijven. We hadden het gevoel dat ALS we op avontuur willen gaan, dat we het NU moeten doen en niet als de kinderen ouder zijn. Dus huis verkocht, baan opgezegd en de sprong in het diepe gewaagd! Het is erg spannend en voelt tegelijkertijd ook heerlijk!

De kinderen, Floor en Fedde, waren 7 en 5 (2017) toen we gingen en dan beginnen de eerste hechte vriendschappen al te ontstaan. Ondanks dat hadden ze er net zoveel zin in als wij en voelt het hier als één groot kinderparadijs voor ze!

Dit is de plek waar we willen zijn om met jullie te delen en herinneringen te creëren. We heten jullie van harte welkom om het La Douce France gevoel te ervaren.

Chrissy, Ruben, Floor en Fedde
bottom of page