top of page

De Omgeving

De  S t r e e k

"Go with the slow"

De Midi-Pyreneeën staat bekend om zijn mooie natuur, bourgondische gastronomie en vriendelijke mensen!

Stap in de auto en ontdek!

paysage-gersois--c--collection-tourisme-

Le Gers

La petite Toscane Française

facebook_edited.png

  Historische stad AUCH
 
AUCH, hoofdstad van de GASCOGNE en ook la belle surprise de Sud-Ouest. Bezoek de cathadraal of één van de weekmarkten. Verken Auch per fiets en bekijk vanaf de oever naar de "hoge stad". ...

facebook_edited.png

Ontmoet de Pyreneen!
 
Een dagtocht met herinneringen! Bezoek een prachtig natuurpark en ontdek de ruige natuur. Trek naar het hoogste punt van de Pyreneen - PiC DU MIDI, of ga voor een sportieve acrtiviteit als raften of canoeing
In ieder geval altijd buiten en onvergetelijk!

facebook_edited.png

 Metropool TOULOUSE
 
De bijnaam van “la ville rose” heeft Toulouse gekregen door de gloed van de zon op de talrijke monumentale (rood-oranje) bakstenen gebouwen en herenhuizen. Het centrum is vrij compact en kan gemakkelijk te voet (of met de fiets) verkend worden. Langs de boorden van de Garonne is het heerlijk vertoeven, Shoppen en eten lijkt hier uitgevonden te zijn!

facebook_edited.png

 Golf de Franse campagne 
 
Vanaf het domaine zijn er meerdere golfbanen op ongeveer een half uur afstand, Zo heeft Auch een mooie en uitdagende en heuvelachtige 18 holes baan met een goed restaurant voor een heerlijke lunch. Een echte chateau baan ligt in het middeleeuws mini dorpje Tillac. We reserveren graag een baan voor je!

facebook_edited.png
FPVueCiel.jpg

Vallon des Reve 

Speel en dierenpark voor de kleintjes. Knuffel met diverse diertjes, maak een boottochtje of vermaak je buiten met een van de leuke spellen!

Prachtig gelegen met een 360 graden panoramisch uitzicht.

facebook_edited.png
boo.jpg

Bomenklimpark 

Op 15 minuten rijden ligt het bomenklimpark dat geschikt is voor groot en klein. Leuk om een dagdeel te doen en te combineren met een lekkere lunch buiten op het terras!

facebook_edited.png

   QUAD- of Paardrijden

 

In een gebied zo groot als een militaire basis kunnen groot en klein QUAD rijden of ander stoere buiten activiteiten doen als paintballen, (mini)motorcross. Werkelijk en ervaring door dit gave terrein van 40 hectare groot. Voor de liefhebbers vanpaparden kan er paard worden gereden voor zowel de eerste ervaring als prachtige natuurritten!

facebook_edited.png

    ZOMER festivals

 

In bijna alle dorpjes hoe klein of slaperig dan ook zijn er zomerfestivals. Van Gipsy en Salsa tot het wereldberoemde Jazz in Marciac. Dit festival trekt grote namen en duurt maar liefst 3 hele weken! overal is muziek en de prachtige binnentuinen worden omgetoverd tot ware pop up restaurants - een must see!

facebook_edited.png
mark.jpg
facebook_edited.png

   Franse Weekmarkten

 

In de dorpjes om ons heen zijn diverse weekmarkten van groot tot klein. Leuk voor een bezoek om heerlijke lokale lekkernijen te halen!

Combineer met een lekker lunch tussen de Fransen in een van de leuke restaurantjes!

En meer!

 

Wanneer jullie hier zijn helpen we jullie graag aan leuke adresjes om uit eten te gaan of andere activiteiten !

facebook_edited.png
bottom of page