Outdoor cooking

Outdoor cooking in het bos

D e  H a n g a a r

"Happiness is Homemade"

Centrale gelegen op het landgoed is de Hangaar - een buitenkeuken als ontmoetingsplek. Hier geniet je een heerlijk (lokaal) drankje en serveren we lekkere gerechten.

Pizza uit de houtgestookte oven

Picknick op het landgoed

Wakker worden met echt lekker Frans brood! We halen brood bij een echte Boulanger wat rond 8.30 uur klaar ligt in de Hangaar. Wil je liever een geheel ontbijt? Dat kan, voor € 9,50 p.p. serveren we een gezond ontbijtje dat desgewenst bij je Lodge wordt bezorgt! Dat is genieten!

Brood & Ontbijt

Heb je iets te vieren? Dan hebben we de mogelijkheid daar iets bijzonders van maken. Geniet samen op een prachtige plek aan het water en beleef samen een  memorabel moment!

Private experience

Samen genieten van heerlijke gerechten aan onze table d'hôte. Dat doen we volgens het gezellige shared dining idee. De gerechten zijn internationaal en altijd volledig vers bereid met zoveel mogelijk lokale ingredienten. Voor kinderen serveren we een kindermenu of is er een tienervariant. We sluiten altijd af met een lekker homemade dessert.

De kosten zijn € 22,50 p.p. voor een drie gangendiner. Kinderen tot 12 jaar € 7,50 (hoofd- en nagerecht)  inclusief water en ranja. Kinderen tot  2 jaar eten gratis mee. We bieden 4-5x per week een table d'hôte.

Table d'hôte

We werken samen met "chef's" uit onze regio. Zij bereiden een maaltijd en maken daarbij gebruik van de hangaar. Dit organiseren we 1x per week. De kosten zijn hetzelfde als bij de table d'hôte en gaat door bij voldoende inschrijvingen.

"Open" Kitchen 

a Dareous

Clermont-Pouyguillès

F - 32300

FRANKRIJK

Tel: + 31 6 21 80 74 76 (whatsapp)

Info@domaineladoucefrance.nl

© 2020 by Glamping Resort Domaine La Douce France

  • glamping resort
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon
glamping frankrijk bijzonder plek